Evaluering af kurset

Kære alle

De fleste af jer er for håbenligt på vej til at aflevere jeres eksamen. Et stort tillykke herfra, jeg glæder mig til at læse dem!

Til de af jer, der ikke afleverer i denne omgang, eller som faldt fra undervejs, håber jeg kurset alligevel har budt på nogle gode inputs til det videre studie.

Nu er det min tur til at lære.

Jeg vil derfor gerne bede begge grupper om at deltage i fagets evaluering. Jeg har med vilje ventet til efter endt eksamensperiode, da jeg føler skriveprocessen er en vigtig del af reflektionen.

Derfor:

Vil I ikke gå ind på http://delphi.larsbo.org/it-empowerment-og-sociale-forandringer og følge vejledningen.

Indtil fredag starter vi (det vil sige I) med at skrive positive / negative indlæg. Disse vil vi så rate op/ned først i næste uge (nogle af jer kender måske systemet fra http://stackoverflow.com).

NB: Lav gerne et nyt indlæg for hver pointe, så bliver det nemmere for andre at erklære sig enig/uenig samt kommentere.

På forhånd tak for jeres input!

/Lars

Comments

admin's picture

Hej alle

Jeg havde lige overset Northside denne weekend, så mine forrige skæringsdatoer for evaluering var lidt skarpe (min deadline for indlevering til AU er også overskredet).

Vi prøver derfor igen i denne uge. Gå ind på http://delphi.larsbo.org/it-empowerment-og-sociale-forandringer og sig noget positivt/negativt i løbet af i dag og i morgen (mandag-tirsdag). Onsdag og torsdag stemmer vi så indlæg op/ned of fredag udsender jeg min skriftlige opsummering til høring.

Jeg håber I vil deltage, da det af flere grunde er vigtigt med gode evalueringer, og det tager kun ganske få minuter.

Bedste,
Lars

larsbo's picture

Kære alle

Tak for de mange gode indlæg til evalueringen, der er både lidt ros og noget jeg kan lære af :-)

Inden jeg skriver min rapport, vil I så ikke kigge forbi http://delphi.larsbo.org/it-empowerment-og-sociale-forandringer en sidste gang, og stemme op/ned samt knytte kommentarer? Mange af jer har selvfølgelig allerede gjort det, men der er kommet nye kommentarer så sent som i går aftes...

/Lars

larsbo's picture

Hej alle

Så er evalueringen færdig.

Læs/hent den her: http://www.itempowerment.dk/evaluering/2013

På ovenstående side kan du også gøre indsigelse.

Der går nok lidt tid endnu inden opgaverne får karakter, da censor er censor for rigtig mange.. men sender besked når de er indtastet!