Eksamenskarakter nu indtastet

Hej alle

Jeg håber I nyder sommeren. Censor og jeg har nu voteret. Jeg tror karaktererne allerede nu er tilgængelige via selvbetjeningen, men er ikke sikker.

Ønsker man feedback på sin opgave (mest relevant, hvis man ikke har fået en så høj karakter som håbet) så skriv lige og aftal en tid hos mig, da jeg arbejder meget hjemmefra over sommeren. Vi kan også tage den over telefonen.

Generelle pointer (som gik igen i mange opgaver)

  • Nogle analyser havde meget teori men kun overfladisk empiri, andre havde masser af empiri men kun meget lidt teori. Sørg altid for, at de to bruger hinanden til at tale med, så det ikke kun er den ene, der får lov at fylde.
  • Kunne godt have brugt nogle bedre problematiseringer. En analyse er mest interessant, hvis man gør dens vilkår og relevans eksplicit i forhold til andre måder at se samme problemstilling på.
  • Sprogligt var mange tekster svære at følge. Man skulle bruge meget energi som læser, de gode pointer stod mellem linjerne frem for på dem, stavefejl, uforklaret ordbrug, osv..

Uagtet karakter, så er alle meget velkomne til at uploade deres tekst under "analyser" på itempowerment.dk. Det kan være i redigeret form, med lidt billeder, youtube klip, eller hvad man føler for. Hensigten er, at ens arbejde ikke bare forsvinder ned i en skuffe, men får en form for google-tilgængeligt efterliv. Det er selvfølgelig helt frivilligt og man bevarer sin adgang til at redigere og slette lige så længe siden er online.

Tak for denne gang,

Lars

Comments

larsbo's picture

Glemte helt at skrive, at censor roste det generelle niveau i opgaverne. Der er altid plads til forbedring, og det drøftede vi selvfølgelig, men var også enige om, at der var bred faglig indsigt og selvstændige vinklinger. Vi var også enige om stort set alle karaktererne. Så sidste ord herfra skal være "godt arbejde, god ferie!"

Og hvis man har glemt hvad skalaen står for:

12: Fremragende præstation, udtømmende opfyldelse af fagets mål
10: Fortrinlig præstation, omfattende opfyldelse af fagets mål
7: God præstation, opfyldelse af fagets mål
4: Jævn præstation, mindre grad af opfyldelse af fagets mål
02: Tilstrækkelig præstation, den minimalt acceptable grad af opfyldelse af fagets mål
00: Utilstrækkelig præstation, ikke en acceptabel grad af opfyldelse af fagets mål
-3: Helt uacceptabel præstation